Påskmiddag

Sitter hos farmor o fick just påskägg B-) sitter nu käkar godis, yummy!

Påsk

Nu ska jag om ett par minuter på påskmiddag hos farmor. Tänkte bara säga det xd



Jag känner mig väldigt ego som bara lägger ut massa
bilder på mig själv hela tiden... Men, men, såhär ser jag
ut just nu. Jag lyckades till och med lägga på kajal.
Första gången faktiskt, har provat några gånger tidigare, men
failat.



Glad påsk i förskott

'Til I Collapse


J*kla bra låt ;-)

The short second life of Bree Tanner

Jag läste just på www.twilightsweden.se att Stephanie Meyer (författare Twilight) har skrivit en ny bok som kommer ut i sommar! Den ska heta som rubriken här ovanför och handlar om den nyfödda vampyren Bree, som nämns i The Twilight Saga: Eclipse. Den måste inköpas! Den är säkert asbra!



Jag idag. Hunden i bakgrunden som jag tror kliar sig på benet? xd 

Today

Jaha, snart dans då :-D Blir kul, men ja blir alltid så skitsvettig, lite pinsamt xd Sen jag kom hem har jag mest dansat framför teven, till This Is It of course ;-) Det känns så härligt att stå där och bara dansa!


Den som inte har sett den här filmen, fy skäms!




Adjö

This is it

Är i skolan (som alla andra dagar) och har även idag lyssnat på mj o dansat en stor del av dagen :-D jag längtar efter This is it dvd:n som ligger hemma o väntar, jag ska träna på koreografierna därifrån :-D jag börjar hänga med på 'they don't care about us'!

Jag idag

Det blev ingen riktig turn-faces-look idag, som jag blev sugen på igår. Min garderob har en del schyssta grejer, men den är ganska trist. Jag gick till min kära mor och lånade en skjorta istället ;-)




Japp me today (:

Ska snart in o handla lite påskägg, o lämna av brorsan o hans kompisar i skateboardladan. Jag hade gärna velat följa med, jag har länge velat lära mig att åka skateboard. Men jag antar att brorsan inte vill ha med mig ... Hmm, knepigt läge. Någon annan som kan tänka sig att följa med mig dit? (a) ;-)


Michael Jackson :-D

Idag har jag michael jackson maraton, har några nya låtar jag lyssnar på, gått omkring o dansat i klassrummet, nice! :-D

...

Imorrn ska jag klä mig annorlunda. Jag vill ha på mig något som får folk att titta. Något coolt. Jag har inte kommit på något än, men jag hoppas att jag får en snilleblixt snart.

Nu är jag hemma!

Finally är jag hemma! Jag är extremt trött och har lite ont i huvudet, skönt att komma hem idag. En sak jag kommer sakna, citrondrickan dom hade! Så jäkla god! 

Temat för lägret var påsk, passande. Mycket handlade om Jesus, eftersom lägret var ordnat av konfirmationen. Jag har fått en lite djupare inblick i hur Jesus hade det sina sista dagar i människolivet, extremt tragiskt! Eller det klart att jag visste hur tragiskt han hade det, men det känns ännu mer tragiskt nu när jag vet lite mer. Känns lite som att jag kan sätta mig in i hans situation lite bättre nu om ni förstår vad jag menar.... Fast det klart, ingen kan väl förstå hur det känns att vara Jesus, missförstå mig inte. Okej, slut på funderande, det börjar kännas rörigt här...


Min packning



Pyssel blev det lite av oxå, det va kul :)


Nu ska gå o lägga mig, tidigt men jag behöver ta igen lite sömn ;-)


Godmorgon

Hårstatus: risbuske ungefär

Godnatt

Vi såg filmen 'a walk to Remember' förut. Har sett den en gång förut, men lika sorglig o lika romantisk även denna gång... ;-) Annars idag har vi pysslat, jag gjorde ett extremt snyggt ljus som det står MJ på, michael jackson för dom som inte räknat ut det. :-D även ett rastahjärta skapades. Just det, glöm inte o ställ om klockan inatt!

Godmorgon

Godmorgon nu har vi ätit o fixat oss här på lägret, ingen Sovmorgon här inte!

Godmorgon

Godmorgon nu har vi ätit o fixat oss här på lägret, ingen Sovmorgon här inte!

Konfaläger

Hej, nu är jag på konfaläger som ni redan har läst på rubriken. Jag sitter i en säng o käkar maraboue choklad ;-) inte så långt inlägg, jag skriver från mobilen haha puss hej

.

Jag är tjurig.

Men, men, nu ska ja lägga in lite foton från dagen hittills :)



På studiebesök i stan. Vi började halv tio med en glass



haha, det slutade med en (eller okej, två) klubbor
MEN, det va inte bara ja som var onyttig, alla andra gjorde
likadant.



Jag idag, om man bortser från det faktum att bilden är
svartvit, för min värld är inte svartvit

Pooolarn?

-Hej, jag heter Bruce.
-Hallå Brus!


-Pooooolarn?!?


Haha, jag är en Hitta Nemo-nörd för tillfället....



Hallå, jag heter Bruce



Poooolarn?


Haha


Ps.
Sonia har hjälpt mej med en ny header till bloggen! Niiice poooolarn...

Tjenare!

Nu sitter jag bredvid Sonia som gör sina läxor, hon har massor eftersom ho ska vara borta i Indien i tre veckor, den lyllosen ;-) Hon har svenska för tillfället, rätt krångligt :-S

hejsan svejsan!! <33/sonia ")


Sonias workbook in swedish xd




Me in Sonias room


/Amanda


Hola

Idag har varit en kul dag. Först spelade ja x-box med Fia o Micke, sedan tovade jag ett får i kyrkan, det var påskpyssel, extremt gulligt ;-)


Cute ju! Jag har inte provat det här förr, har alltid undrat hur det går till...
Fåret påminnerr mig lite om Prinsessan Leia i Star Wars, hahah

Det var min dag det :P

RSS 2.0