Breaking :-D

Igår hade jag min första breaking-lektion tillsammans med en kompis! Det var väldigt kul :-) Jag tror att det var väääääldigt länge sedan jag blev så svettig... Jag hade ett linne under min stora t-shirt och t-shirten blev fuktig! Jag har nu lärt mig att det finns olika moment i breaking. Toprock, uprock,downrock och sen tror jag att något hette power eller något. Sen var det ett moment till, har för mig att det var 5 stycken. :-P Jag och min kompis var yngst i gruppen, väldigt yngst! xD Sen var det bara några stora killar :-P Vi hade askul, men det var svårt! Men jag tränar på :-)

Hälsningar Mandisforever :-D

Älskade mars.. glass alltså!

Igår åt jag en mars-glass :-D Den var supergod och det kändes som om det var år sedan jag åt en sån senast! Mars-glass är en mars (choklad-bit), men istället för att hela är choklad så är innehållet glass! Jag är glassoman eller nåt! :-D Idag har jag varit med Ebba. Vi hade kul och skrattade mycket :-D Va söt den här smilisen är :-D:-D:-D


Jag trodde att jag hade en bild på min älskade mars-glass...
Men jag trodde fel. Ni får en bild på en himmel istället ;-)

Mamma och pappa kom hem med världens största pizza! Den var säkert 30cm i diameter eller nåt :-P Den var muy grande! Checka bildbeviset:


Va sa du nu då? :-D *skojar*

Adjöken från Mandisforever

Fint & knepigt...

"Let us die young or let us live forever. We don't have the power, but we never say never"

Så går en rad i Låten Forever Young med Alphaville. Den fastnade på hjärnan. Jag tycker att den är fin. Men vad MENAR man?!?

"Låt oss dö unga eller låt oss leva föralltid. Vi har inte kraften, men vi säger aldrig aldrig."

Det låter ju väldigt dumt på svenska... Varför måste man välja mellan att dö tidigt eller att leva föralltid? Jag tycker att leva ett långt liv vore det bästa. Alltså ett normallångt liv. Undra hur det skulle vara att alltid leva? Hm, vet inte riktigt. Men, tänker ni, vad hon var tänkig idag då. Jaa, svarar jag, jag vet inte varför men man måste ju ha såna dagar oxå!

Nu har jag skaffat bilddagboken. Så jag kommer förmodligen inte att skriva lika ofta på bloggen längre :) Ni får gå in där istället. Men jag ska försöka att skriva här oxå!

Kramar Mandisforever :)

Moder jord har gått till frisören...

...hemma hos oss. Idag klippte pappa av väldigt mycket av äppelträdet för att de stora grenarna "tog för mycket kraft ur trädet" eller vad det nu var han sa. Jag och Anton fick gå och släpa grenar hela förmiddagen. Sådär kul, eller snarare, dötrist xD Sedan klippte han också av vinbärsbusken, så några vinbär får vi inte i år :P Nejdå, nu låter min käre far lite elak, men moder jord var så nöjd när hon traskade hemåt från salongen så det blev nog bra :) Tänkte ta en bild på busken, men det hann bli mörkt innan jag skulle ta fram kameran...

Idag släppte vi ut Elsa och Sigge (mina katter) i trädgården för första gången!  Elsa var modigast, Sigge tog det ett tag för att vilja gå ut... :)

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag satt just med matteläxan. Det är svårt. Handlar om algebra eller ekvationer, är inte säker på vilket som är vad :S


Sigge och Elsa när de var bäbisar <3 Sigge
nederst i bild

Imorn är det lördag. Naej det är det inte, det är måndag, men en extra lördag i veckan hade ju inte varit fel.. Om jag blir statsminister så ska jag införa det. Lita på mig! Fast jag vill inte bli statsminister, det verkar inte så kul...

Adjöken kära fröken :)

Torsdag

Idag har det varit en väldigt kul dag. Klassen skulle gå och mata ankorna (hihi). Då ville jag och Fia hämta våra hundar så att de skulle få en liten promenad och träffa varann. Men våra mentorer tvekade lite, men då sprang jag och Fia fram och föll på knä framför en av av dem, och då kunde hon inte säga emot oss!


Elvis och Loppan (Lina). Haha, Elvis ser ju nästan lite rädd ut!
Elvis var faktiskt duktigare än vanligt på att gå i koppel idag :D

Fia följde med mig hem när la escuela var slut. Vi skrev en kul rap-låt som vi sjöng in i pappas studio! Den handlade intte om något särskilt, mest om vad vi gör och så :)


Återigen har jag en superdupersmajl (not). Men, men, även
om jag ser lite muppig ut här så hade vi kul :)

Amigos adiós, adiós, adiós

Hej och ursäkta • tusen!

Hej igen!

Nu var det ju över en vecka sedan som jag hör av mig... Fy på mig själv! Men nu är jag här och då är allt frid och fröjd igen! *skoja* Anledningen är att jag helt enkelt inte har orkat skriva just nu.

◘ Nu är det vår ute!! Mitt tydligaste vårtecken är att jag kan ha vanliga gympaskor på mig, istället för mina fodrade skor! :) Och nu är det inte heller slaskigt ute, najs!

◘ Idag så kom det två personer till vår klass och pratade om fördomar och diskriminering. Det var väldigt intressant och åtminstone jag hade väldigt kul samtidigt :) Det fick en att tänka till ordentligt på det här med fördomar, hur dumt det egentligen är. Vem har sagt att alla blondiner är dumma i huvudet? Den som säger det har förmodligen inte träffat många blondiner...


Jag och två till i klassen fick skriva en utvärdering av
"föreläsningen" eller vad man ska kalla det. Då fick vi en tatoo.
Cool!


Idag var vi oxå på museum med klassen och tittade på en utställning som handlade om skönhetsideal och sådant. Det var verkligen läskigt när man gick omkring därinne, för det händer ju många läskiga saker när människor får för sig att se ut som barbiedockor och försöker att bli trådsmala! :S Man är ju bra som man är!!


Fränt vatten. Det typ väldigt starka strömmar där.

◘ Jag har varit på två utställningar, en för varje bror :P Igår var jag på vikinga-utställning och idag på big bang-stenåldern utställning :) Det var fint.


Jag gjorde en snygg pastell-sköld. Den vikingen som hade min
sköld var förmodligen en kul typ :P


Den här gubben har min bror gjort :) Han går i ettan, duktig!

Tack för idag, jag spelar inte i något fotbollslag :P Vilket toppenrim!


Idag 10 mars tuesday evening

Nu till dagen inlägg. Idag var jag med Mimmi och vi tog en tripp till solariet för första gången! Det var precis som att sola på stranden på Öland förutom att man låg i ett rör xD Sen gick vi och köpte glass och gick hem i snöstormen


Mimmi tog bilden. Hon tänker då på allt!<3  

Måndag 9 mars

Ja här kommer ytterligare ett inlägg om nu den 9 mars. Igår var jag och Sofia på stan :) Det var kul!


Vi inträder på H&M :)


Sofia stod i ungefär en halvtimme och funderade på om hon
skulle köpa dessa chinos. De var jättefina!
Hon köpte dem sedan efter att vi messat en bild på dem till
min mamma :)

Jag köpte inget men jag hittade ett kul tv-spel. Men snål som jag kan vara ibland så köpte jag det inte! Ångrar mig så!! Eller jo, jag köpte ett happy meal på mcdonalds, och en glass med kola-sås och smarties såklart ;-)

Hälsningar mandisforever

Söndag 8 mars

Ok idag är det måndag, men här kommer ett inlägg som borde ha kommit i söndags :)

Idag fyller min far 42 years! Jag gav honom ett presentkort på Mediamarkt för 130 kr. På kuvertet hade jag skrivit en dikt som var som en rap-text. Så på morgonen den 8 mars satt jag och rappade för pappa :D Den lät såhär:


Nu när du fyllt fyrtiotvå, är det detta du skall få.
Den är inte rund och inte så tjock,
det är inte bara massa gammalt plock.
Stället rimmar på hjärtinfarkt, grejen kommer från...



Där fick familjen gissa vart grejen kom ifrån, mamma kunde! Det kanske är från henne jag har ärvt min skyhöga IQ? Haha nejdå jag skojade bara jag har ingen aning om vart mitt IQ ligger xD


Grattis pappa!




Viernes :)

Idag är det fredag! Jag har varit med Sonia efter skolan. Vi blev sugna på att vara frisörer så vi tog fram hennes barbiedockor som hon hade på vinden och gav dem en ny kalufs. Jag klippte inte så jättestor skillnad på dockorna, det kändes så grymt... Men Sonia klippte av nästan allt hår på en docka för att håsret skulle bli "puffigt" xD Haha förlåt att jag berättar detta<3


Before...


After!


Before...


After! Hon hade så fint hår... Jag klippte bara upp håret lite :)

Efter att frisersalongen stängt så hade vi ett träningspass...

        
 Klicka för större bild :)


Chris Brown :D

Nu har jag googlat på massor av bilder på Chris Brown. Sedan skrev jag ut dem på pyttepyttesmå bilder så att de fick plats i min lilla ram<3 Jag har även 6 andra bilder att välja mellan varav en av dem är med T-pain oxå, så att jag kan variera mig ;-) T-pain förresten är en väldigt cool snubbe! Lyssna på: Can't believe it feat. Lil Wayne, I'm in luv (with a stripper), I'm sprung och Bartender feat Akon



<3<3<3 :-D


Torsad torsdag!

Kom hem från skolan för ett tag sen. Har käkat mellis och såger till Anton:
-Ska vi ta lite efterrätt, äppelkaka och glass?
Då säger han att han vill det. Sedan hör jag från datorn:

-Jag äger dig, fattar du?
-JAG ÄGER DIG!!
-Ameh, DÖ!!
-Himla skitspel!!

Han sitter och spelar ninjaspel...

På bilden idag fick vi göra gipsmasker :) Det var roligt och jag hade stor tur som fick jobba med Fia!! :)


Jag kände mig snygggare än någonsin 


Onsdag 4 mars

Idag börjde dagen med en rivstart, (o)välkommen matteprov! Det gick sådär, jag han inte räkna på alla uppgifterna :/
Sedan hade vi håltimme ihopsatt med lunchen, då gick jag Fia, Ebba och Sofia hem till Sofia och åt pizza istället för fiskgratäng med kaviar, som skolan erbjöd. Jag frågar er, varför kaviar?!?


Tomater på ena sidan, banan o curry på den andra


Mums!

Hade en bild jag glömde lägga in när jag och Fia var på Maxi


Tänk om man hade en sån här teve hemma! :P

Buenas noches, amigos :)

Maxi :)

Idag var jag och Fia på Maxi, kuligt! Vi tog bussen in, och när vi skulle av så tryckte jag skitmånga gånger på knappen, och ändå så kör vi förbi hållplatsen!! Jag o Fia ropade: Men hallå! Då tittade busschaffisen på oss i backspegeln o typ smilade! :S SÅ då fick vi gå längre... Men sen hade vi superkul :D


Gissa vad, det är leggings. Jag är egentligen
inte leggings-tjejen men dessa såg ut
som riktiga jeans!

Köpta på:
Mq för 300 kr


Glass!

Måndag

Så var det måndag igen. Jag är lite sent ute idag så det komme ett snabbt bildinlägg :)


Jag leker modell..


Jao...


Once again.. :)


Last phrame!! (Eller vad de nu säger på top model...)

Vilken var bäst??


Jag och Mimmi var och tittade på Maja när hon uppträdde med klassen, alla var jättebra!!


Okej, mörkerinställning + högsta zoom = sådär bild!
Men detta är Maja som klinkar på en bas<3 :)

Sov gott!

Ps.
Man ska inte gå ut på en sjö med is på själv som jag skrev om i ett annat inlägg! Ds.

RSS 2.0