Holla på er ;-)

Följde med mor o far och kollade på tapet och golv till badrummet. Ska göra om där *finally* ;-) Jag har nu kommit på att jag vill ha ett helt svart badrum, typ som på mcdonald's! That'd be nice! Mamma trodde att det skulle bli för mörkt, no way!

Jag köpte Den här låten på iTunes idag, riktigt bra, tycker inte om Lady Gaga så mycket annars, hahah :)



Paparazzi - Lady Gaga

Det är ju jäkligt kul när hon pratar svenska med Alexander Skarsgård xd

Manga

Det blev tyvärr ingen mangabild, för tjejen blev väldigt maskulin på nåt mysko sätt... hahah

Godnatt!


Yihaa!

No homework today! Celebration! Hahah, ni hörde rätt, inga läxor för amanda idag :-) Jag funderar på vad jag ska göra... Ska jag a) rita manga b) baka eller c) erhm, nevermind hah

Rita it is, lägger in en bild om det blir bra

pusshej hehe :-)

Arms, take your last embrace....

Jag är sjuk, idag igen.... Men det är ju bättre att va hemma och bli frisk istället för att va i skolan och bli sjukare! ;-) Jag gör just ingenting, jag har pluggat in en del av new moon filmen i huvet, det är typ några rader ur pjäsen Romeo and Juliet som Edward säger, väldigt vackert! Får se om jag kan den nu då:

O here, I will set up my everlasting-rest, from the unsuspicous stars, from this world's great flesh. (Nu kommer det bästa) Eyes, look your last. Arms, take your last embrace. And lips, och you, the doors of breath, seal with a righteous kiss, a dateless bargain to engrossing death.

Jag tror inte att det vart helt rätt, men det är ändå väldigt fint :-) Kollade just på en hemsida med versen på, och jag kan konstatera att det inte vart rätt, men det gör inget ;-) Nu ska jag nog läsa lite

Hejhej :-)



RSS 2.0