Hår, hår, hääääärliga hår xD

Jag måste snart klippa mig.

Senaste gången jag klippte mig var innan jul tror jag...

Jag har funderat på två alternativ; antingen vill jag klippa bara topparna, eller så vill jag klippa håret kort! Inte flint förstås men Rihanna har ju en snygg frisyr.. ;-) Fast jag vet inte om jag vågar göra det haha. Men vad tror ni, skulle jag passa i sånt här hår?     
                                                  |
                                                  V


Fast lite längre!!
Riktigt så kort vill jag ju inte ha :-P
Bilden är från google

Today :-)

Idag har jag provat vårat wii sports resort för första gången, det var väldigt kul, jag äger på fäkting! xD Jag stod framför teven ganska länge och fäktade med högerarmen... Nu har jag nån mysko träningsvärk eller något, för min arm är jättetrött! :-S Så kan det gå, inga fyrkantiga ögon, men däremot en trött arm!
Idag fick jag tillbaka kemiprovet jag gjorde igår, det gick bra :-)

Jag har köpt tre låtar på iTunes idag: Tears of an angel med RyanDan, Knock you down med Keri Hilson Ne-yo och Kanye West, och sen I gotta feeling med Black eyed peas. Lyssna på dem! Det är tur att det finns musik, det passar för alla tillfällen! Tänk vad mycket man inte skulle kunna göra om man inte hade musik. Jag känner att jag inte skulle ha så mycket att göra på dagarna... Utan musik är det ganska svårt att dansa (iallafall i takt) och utan musik kan man inte spela gitarr. Det skulle vara väldigt tyst hela tiden, trist! 

Nu på kvällen har jag sökt igenom bilder från twilight serien på google på jakt efter guldkornen och här kommer den som ligger i topp, den vackraste på dem ever tycker jag!  






Morning korsing :-D


Jahop, hejsan :-D

Här är jag igen. Har pluggat ihjäl mig den här veckan, och det har bara gått två dagar! Men idag hade vi kemi-provet, så nu behöver jag inte plugga mer på det. Resutltat återstår att se... men jag tror att det gick ganska bra ;-) Imorrn har jag ett ganska stort matteprov, ska bli så skönt att bli av med det! Spanskaglosorna är jag redan förhörd på av mamma, och jag kan dem. Haha oj, vad jag klagar men men.

Nu har jag ätit så nu jag fortsatta med inlägget. Nog om mina läxor, nu ska jag babbla på lite om något annat. Jag har börjat tänka på vad jag ska gå för linje på gymnasiet. Förut ville jag bli läkare, men inte nu tror jag. Man måste ju plugga kemi och matte och sånt som inte är särskilt roligt, så nej. Någon som har sett "Lie to me" som gick på teven förut. Så skulle jag vilja jobba! Han som det handlar om kan se på folk när de ljuger, med hjälp av deras kroppsspråk och han kan se nästan vad som helst genom att titta på beteendet! Det är supercoolt! Fast jag vet inte vad man blir då, psykolog? Jag har no idea.. 

Alldeles nyss satt jag och kollade på bilder på google från new moon (twilight), det finns så många fina! (jag skulle beskriva dem som vackra) Här är en vacker:




RSS 2.0