God jul på eder! xd

Idag är det dan före dopparedan! W-O-W, säger jag bara ;-) Jag har ju givetvis önskat mig något (trumvirvel) nämligen Twilightböckerna på engelska! Någon förvånad? "På engelska?" kanske nån undrar. Jaa, säger jag, det är ju orginalspråket, alltså det språk världens bästa författare Stephenie Meyer skrev världens bästa böcker på! Vi får väl se vad tomten har med sig i år...



Fixar lite julstämning med Chris Brown. Dans, r'n'b och jul, kan det bli bättre?


Merry Christmas for you all! <3

I can't believe it!

När man kommer ut på morgonen och ser en massa frost blir man förvånad. Åtminstone jag blev det. Det har vart svinkallt hela dagen, men tänk om.. Hoppas, hoppas, hoppas att det blir snö till jul och till min födelsedag! Wow, det vore coolt, och mysigt ;-) Här har jag ritat lite i frosten xd Nehe, bilden ville inte komma så det får väl bli en annan dag då :-P

Idag är det 209 dagar kvar tills den tredje twilightfilmen, Eclipse, kommer ut på bio! Det är en väldigt lång väntan... :( Vad jag ska göra tills dess? Jo, då ska jag se New Moon när den kommer ut på dvd hundra gånger om!! Det var länge sedan jag såg Twilight, säkert flera veckor! Fast det kanske är bra att inte se den för ofta, då kanske man tröttnar, och det vore väl förfärligt!





Den här videon är verkligen kul! Det är en rapattack till ett fanatiskt twilightfan (haha jag har nog ganska stora likheter med henne xd) Hur som helst, lyssna!


Jag önskar eder en god afton

Läxor

Har så himla mycket läxor just nu! SO:n tar typ upp all min lediga tid! Det är väldigt jobbigt, men jag tror att jag börjar närma mig slutet på arbetet. :-) Jag jobbar om Norge och Saudiarabien. Någon som vet vad man jobbar med i Saudiarabien? Någon? Inte vet jag det i alla fall, och tydligen inte internet heller.. Har alltså inte gjort något särskilt spännande idag :-/ Nu väntar jag på att pappa ska komma hem och hjälpa mig med en konstig SO-fråga, sen ska jag försöka hinna se på House. House is tha shit!

Underhåller er idag med en ny låt ifrån The New Moon soundtrack. Men, anti-twilightare, frukta icke, den här låten är faktiskt riktigt bra, trots att den är med i NM!



RSS 2.0