Tja :-)

Hej hej!

Idag har jag haft en väldigt rolig dag! Jag och min kompis Ebba åkte go-cart, det är så kul!! Sen så åkte vi till hennes häst och pysslade om honom lite ;-) Då fick jag rida, det var länge sen! Men jag har ridit i flera år, fast när jag var mindre, hästkunskaperna har försvunnit... Men det gick bra och jag satt kvar på hästen, det var väldigt kul! Ebba fick agera ridlärare och jag travade runt på hästen i en cirkel. Nu är jag hemma - som alla redan har fattat, eftersom man oftast inte har datorer i stall - och skriver till eder.

Jag har börjat lyssna på New moon soundtracket. (För alla o-twilighters så är det musiken till den andra filmen) Ett par låtar är väldigt bra, eller just nu är två av låtarna bra, har inte lyssnat igenom alla... Den absolut bästaste är The Violet Hour med Sea Wolf. Den är riktigt bra och den är i scenen på filmen där Bella firar födelsedag hemma och Edward och hans familj ;-)

 


Här kommer scenen hemma hos familjen Cullen där sången hörs i bakrunden ;-) Kanske lite svårt att höra men om man lyssnar ordentligt så hör man :-)





Godnatt alla ;-)

Nystart här på bloggen...

... ska det bli nu! Nu har jag tänkt börja skriva här igen. Nu kommer bloggen handla lite om the Twilight Saga, lite om dans och kanske om någon artist, som MJ tex. Naturligtvis kommer den handla lite om mig också ;-) Ett uttryck ni bör känna till om ni vill läsa mig blogg är OME, det betyder: Oh My Edward! Det är enligt mig ett väldigt bra uttryck för oss twilightnördar!

Saker ni har missat för att jag inte har skrivit något här:

Nu har vi en schemabrytarvecka i skolan. Igår så provade jag på att rita manga. Det var väldigt kul faktiskt, och med lite träning så kanske de blir snygga också, haha!

ÄNTLIGEN, har jag sett NEW MOON! Den var verkligen världsbäst, och en film alla bör se! Även om ni inte tyckte om ettan (Twilight), så gillar ni den här!

Ska nu på konfirmation, see ya!


RSS 2.0