Kusin :)

Har sovit hos kusinen till idag, vi hade trevligt :) Vi gjorde inte så särskilt mycket, men det var kul ändå, haha.


Japp, vi badade lite, eller jaa, vi badade benen xd

Nu är jag jädrigt hungrig, hoppas det blir mat snart...



Vi såg den här videon :) Jag sa till Josefine att den andra killen i videon, Chris Tucker,
var lik en av killarna i Rush Hour-filmerna, och jag fattadde just att det var samma kille!

Haha, hejsvejs

Jam :D

Idag har dagen bestått av två saker: solning och dans :) Det var ett jam i stan och där va jag under eftermiddan. Det va askul, alla är så himla bra och det är så kul att bara dansa! Jag freestyla faktiskt två gånger. (Alltså för den obildade, jag gick in själv på golvet och dansade solo) En gång gick jag och en kompis in och dansade lite dancehall, och en gång körde jag newstyle (hip hop) själv :) Självklart smög jag in en liten Michael Jackson-move i mitt solo ;-) Har tyvärr ingen bild från jamet... Hur som helst, kom dit nån torsdag och kolla vettja, jag tror att det kommer vara fler tordags-jam :) Eller va med o dansa!


Japp, jag kan inte luta mig framåt lika långt som MJ precis, haha, men det är kul ändå :) 

Jag har kommit på en sak jag måste skaffa, en hatt. På amanda/mj-bilderna har jag ju en blå hatt på mig (se tidigare inlägg). Faktum är att det är en plasthatt från gröna lund, som jag lånade av min brorsa... Det är roligt att dansa till mj's låtar i hatt, så nu ska jag försöka hitta en egen, typ nån sån här:


Den är nice, eller kanske en svart, får se vad jag hittar :)


Japp, plasthatt var det xd


Bye guys :) 

Photoshoot again

Kom hem från Dansstudion för ett tag sen. Vi var ett par stycken som dansade loss i danssalarna, riktigt skoj va det :-D Nu är jag påväg att lära mig glides, ser coolt ut när man kan det, mj gör det hela tiden :) Fast nu har jag konstaterat: dans i tre timmar i converse = aj aj aj...

Blev lite kort idag oxå, det är kul att leka modell :)






Haha, ja ser kanske något weird ut, men det gör inget :)


Nu ska jag... ja va ska jag göra nu egentligen?

Jo, jag ska se på eminems film 8 mile, eller jag ska leta fram till dom bästa scenerna, haha ;-)

.


Rest in Peace Elsa, vi älskar dej <3

Mandisforever goes Michael Jackson

Mina kort - no copy (hehe, bara en påminnelse)




       


Michael, you will be remembered forever. As long as there's people on this earth, your music will be played and people are gonna dance to it, and love it. I am so proud of being a MJ-fan, and for as long as I live, I will be one.

L.O.V.E

Shopping :)

Nu har jag o familjen besökt maxi, och jag handlade mer än på länge! Nu blire bildkollage:


IIIIHH!! Dangerous och Thriller bor hos mej nu! Lyssnar på Dangerous nu, så jädra bra!



1. Adidasjacka :D Thanks daddy! 2. Adidaströja, haha :) 3. Linne, Warp

 4. Linne, Gina Tricot 5. Basketshorts, märket hette SOC :-P 


Japp, nu behöver jag inte handla mer den här sommarn, haha :) Fast man hittar alltid saker hela tiden, det är väl ett inbyggt beteende hos tjejer eller nåt haha...

Adiós señores

Today 14 juni

Laddar inför summer camp med dansen som börjar nästa vecka :) Har börjat lägga fram lite danskläder och ska snart till stan för att hitta lite fler. Har inte gjort mycket idag, gått med hunden o spelat gta, mitt nörd-spel ;-)

Har köpt lite nya låtar till iPoden:

In the ghetto - Elvis Presley

Nothin' on you - B.o.B feat. Bruno Mars

Better on the other side - The Game (Tribute to Michael Jackson)

Not afraid - Eminem

The real Slim Shady - Eminem

You can't win - Michael Jackson (från The Wiz)

   

Bild 1: Slappis Cattis xd

2. Haha jag

3. Jag sjunger Nothin' on you. Hehe man får väl bjuda på sig själv ;-)

Japp, bye

Karaoke

Är nu hemma, och har sjungit karaoke ett tag på spotify. Tummen upp säger jag! Men nu känner jag att halsen inte uppskattade min sång, hehe, jag sjöng högre än jag brukar :-P


Såhär blev min kvällsutstyrsel istället :) Hittade en gammal avslutningsklänning i garderoben...

'Night yall

Dagens...

Nu ska jag strax på 40-års fest. Idag har jag bara gått omkring i pyamas hela dagen och gjort ingenting... Men nu har jag fräshat upp mej och nu ser jag ut såhär :)


Kanske inte världens snyggaste bild, men så är jag ju ingen fotomodell heller.

Jahop, bye

Liseberg!

Igår var vi på Liseberg, det var jättekul. Jag har inte varit där på många år, och nu har jag åkt allt som jag ville åka :) Vi åkte allt som var värt att åka utom fritt fall, för den vågade vi oss inte på... Bussresan tog fyra timmar hit, och givetvis då oxå 4 timmar hem, det var lite jobbigt :-P

Just när jag ska gå ur bussen kommer jag att tänka på att MJ har varit på liseberg! Det är rätt coolt att tänka att samma bergochdalbanor som jag åkte igår, har MJ oxå åkt! När vi gick omkring där inne hittade vi någon typ lista med folk som hade vart där, och då hittade vi Michael :D Det var typ en stenplatta där man hade gjutit in hans autograf och hans handavtryck, det va coolt. Hans sten skilde sig lite från de andra, den hade en blomma...


<3

På vägen så finns som typ Walk of Fame-stjärnor och jag letade efter MJ's men hitta den inte. Jag såg den här bland annat:


Quincy Jones har jobbat med Michael och hjälpt till med skivor som Off the Wall och Thriller :)

Idag har jag inte gjort något speciellt som är kul att skriva om.

School is out

Äntligen säger jag bara.

Äntligen är det slut på allt slit, åtminstone för ett tag. Imorrn slutar jag skolan, och det ska bli så himla skönt. Efter vi har vart i kyrkan delas betygen ut, och det ska bli spännande. Jag har slitit som en idiot den här terminen, och jag hoppas att det var värt det när jag får se betyget... Jorå, jag tror att det har gått bra :) Jag kan meddela hur det gick sen xd Efter skolavslutningen åker vi till Liseberg! Där har jag inte varit på jättemånga år, så det kmr bli askul! Vi kommer hem därfifrån nån gång vid typ  02 eller nåt, så jag är nog ganska trött sen ;)

Schooooool's ooouuut for the summeeeer!


Jag imorrn, fast jag har en vit klänning/tunika (!) istället för en orange xd


Tänkvärt

Beauty comes from inside.

Michael Jackson har inre skönhet. Hans utseende har skiftat väldigt, men han är fortfarande vacker. Han är helt enkelt en vacker människa, för han har en vacker personlighet. Ingen kan säga att Michael är dålig på det han gör, för det finns en anledning till att han kallas The King of Pop. Däremot kan man säga att man inte gillar hans stil, för alla har olika smak. Men all kritik han får, och all skit han får ta, har han inte gjort sig förtjänt av, och det gör mig förbannad att man ändå hör och ser sånt, tex på youtube. Ingen av oss känner ju honom personligen. 
I hela sitt liv har han ställt upp för världen och tagit hand om sina barn, och han har definitivt inte gjort sig förtjänt av att folk snackar så mycket om saker de inte vet något om och säger så elaka saker. Man måste inte säga att man gillar MJ om man inte gör det. Men bara för det måste man inte snacka massa skit om honom, för då tycker jag att man istället kan hålla käften!



  Rest in peace, Michael

The Wiz

Idag har jag varit hemma från skolan, har vart småsjuk hela helgen, är jädrigt förkyld o så... Igår gick The Wiz på teven, så jag spelade in det och kollade idag. The Wiz är en version av Trollkarlen från Oz, starring Michael Jackson! Huvudrollen Dorothy spelas av Diana Ross, hon är väldigt känd om någon har missat det :-P Hon är oxå en vän till Michael ;-)

I alla fall så var filmen väldigt gullig, MJ spelar en fågelskrämma... :)


Yeah!


MJ as a scarecrow :-P Han är typ den näst största karaktären i filmen :)

Ciao

Puppy

Har den äran kära mor och fosterland xd Japp, idag har vi firat lite på åby krog och på förmiddan kom släkten. Some pics.

    
Mor + bror + far + mat (klicka för större bild)

Vi hälsade sen på farmors nya lilla hundvalp, cute. Den var av rasen border terrier tror jag :-P


The puppy's name is Casper :P Fast jag vet inte om han stavar med C men skitsamma :)


Farfar stolt hundägare :)

Det blev alltså uppdatering idag med, que bien :P






Ny design :)

Japp, som alla ser på rubriken, har ja gjort en ny header :P Gjordes påungefär knappt fem minuter, men tyckte ändå den blev rätt cool :) Japp, japp, alla är nu uppdaterade om läget xd Thanks to Sonia who taught me how to do this :)

Photos

På lite bättre humör för tillfället.

Here comes some arkiv-photos, some taken today, some taken another day...


Ja tkr om den här :)


Up, up and a tree, haha bara Maja fattar xd









Och sist och bäst:

Detta är som alla ser Michael när han dansar :) Den första från vänster är Smooth Criminal, sedan Billie Jean och sedan Thriller ;D Detta mästerverk ska jag nu pimpa mitt skåp i skolan med, man behöver ju något vackert att titta på där det är trist :) Okej, även om jag inte är bästa målaren så var det iallafall det snyggaste motivet ever, MJ! ;-)<3


G'night

Jahop, då bloggar jag idag då...

Crappy day.

Har hänt absolut nada här idag. Fast dagen blir väl vad man gör den till... Vad  ska man egentligen göra en lördag som denna? Något kanske jag kunde ha hittat på, men jag var tvungen att städa oxå, för mamma fyller år imorrn, samma dag som hela Sverige :-P (Alltså att det är nationaldagen för den som inte fatta)

Och vad ska man göra när allt man egentilgen vill göra är att lägga sig och dra en filt över huvudet? När allt är fel och man inte duger till något?


Jag tycker låten passar till inlägget.

Bye

RSS 2.0